Ons Mosselfestijn & Meer Nieuws!

   

KFC Perk Nieuwsbrief
September 2017

 
 
 
 
 
 

KFC Perk Mosselfestijn
16 & 17 september - Parochiezaal 

mosselen
 
Dit weekend (16 en 17 september 2017) organiseren we het “KFC Perk Mosselfestijn”. Kom genieten van superlekkere mosselen, aan democratische prijzen en steun hiermee de werking van jouw favoriete club! Onze vrijwilligers stellen alles in het werk om u op uw wenken te bedienen.
  • Place to be: de Parochiezaal van Perk.
  • Lust je geen mosselen? Geen reden tot paniek: we serveren ook lekkere vol-au-vent en fish sticks !
  • We voorzien ook in taart en koffie.
  • Zaterdag openen we ons gelegenheidsrestaurant om 17u en serveren we de laatste mosselen om 20u30. Zondag starten we om 11u30 en dit tot 19u. Als je de drukte wil vermijden, komen dan meteen bij aanvang of tijdens de ‘daluren’ op zondagnamiddag.
  • Weet dat elke KFC Perk-speler op eenvoudig vertoon van zijn lidkaart - eenmalig - niet minder dan 20 EUR (!) korting krijgt tijdens één van onze eetdagen. En daar hoort het mosselfestijn zeker bij ! (senioren krijgen weldra hun lidkaarten). ;
We hopen jullie daar allen te mogen verwelkomen!
 

Trainingspakken / Ballen / Lidkaarten / Kousen

In het inschrijvingsgeld van dit jaar zit een voetbal, een paar kousen, een lidkaart en twee abonnementen inbegrepen. Op enkele uitzonderingen na, zou iedereen dit onderhand gekregen moeten hebben.
 
Anders is het met de trainingspakken: hier ontbreken – omwille van een laattijdige levering – nog heel wat broeken. Tegen eind september zou alles moeten geleverd zijn. Van zodra in ons bezit, laten we jullie iets weten.
 

Blijf op de hoogte!

Ken je iemand die deze nieuwsbrief ook wil ontvangen? Dit kan eenvoudig door je aan te melden op onze website www.kfc-perk.be/nieuwsbrief Hou zeker ook de berichten op onze Facebook-pagina in de gaten.
 
Graag tot zaterdag of zondag! 
 
Met sportieve groeten,

Johan Vanderborght en Bart Coosemans
Co-voorzitters KFC Perk
 
--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

     FC PERK 5 VANNESTE PROJECTS          

               

logo voorlopig     logo immo ruim fb          
--
Powered by AcyMailing