KFC Perk Wafelverkoop: Ophaling bestelling aanstaande donderdag, vrijdag of maandag

 

 
  KFC Perk Nieuwsbrief

   15 november 2016
 
Beste voetballiefhebbers, 

Goed nieuws: jullie verkochten met z'n allen maar liefst 1 TON wafels, truffels en cacao-patatjes !!

 

Verdeling

Duizend kilo lekkers is veel om te stockeren... en te verdelen! Daarom vragen we aan iedereen om de bestellingen aanstaande donderdag, vrijdag en maandag tussen 18u15 en 19u30 op te halen in de kantine. 

De vrijwilligers danken jullie nu alvast om deze afhaaluren te respecteren. Overgebleven dozen kunnen na maandag helaas niet in bewaring genomen worden... 

 

Opbrengst

We evenaarden de verkoopcijfers van vorig jaar en deze keer gaat de opbrengst naar de nieuwe terreinverlichting en de hiervoor noodzakelijke energie. De nieuwe, energiezuinige LED lampen komen zowel de clubkas als de zichtbaarheid op het veld ten goede. Op die manier kunnen we het spelplezier ook in de wintermaanden garanderen!
 

Dankjewel

Aan iedereen die bijdroeg aan het grote succes van onze wafelverkoop en familie, vrienden, buren, etc kon overtuigen om onze club te steunen: DANKJEWEL ! 

De lekkernijen bewaren 10 weken lang, maar vermits ze zo overheerlijk zijn, wacht je best niet te lang om ze rond te delen aan iedereen die bij jou een bestelling plaatste. Ook hiervoor alvast bedankt!

Een speciale dank aan onze afgevaardigden en trainers om de informatie zo vlot tot bij onze spelers te hebben gebracht. 
 

Tot slot

Smullen maar natuurlijk ... en zeker aan diegenen die meer dan 10 dozen verkochten, want die krijgen een 11de doos vanillewafels gratis bij de bestelling geleverd! 
 

Sportieve groeten!
​KFC Perk
--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

               

               

               
--
Powered by AcyMailing