Halloween / Wafels / AV / Website / Nieuwtjes

 

 
  KFC Perk Nieuwsbrief

   Datum
 

Halloween!

Op 31 oktober gaan we met z’n allen griezelen tijdens onze tweejaarlijkse Halloweentocht in samenwerking met andere lokale verenigingen! We starten allemaal samen aan de scoutslokalen om 18u30 en de inkom is volledig gratis. De tocht eindigt in onze kantine ….met vééél leuke thema-hapjes. Het belooft een fantastische avond te worden… zorg dat je er zeker bij bent!
 

Wafels

Verlies de wafelverkoop niet uit het oog ! Bestellingen kan je afgeven aan je afgevaardigde, of droppen in de postbus in de kantine (links van de toog). Bijkomende bestelformulieren zijn vanaf zaterdagmorgen ter beschikking op de toog. Weet dat de opbrengst hiervan rechtstreeks naar onze jeugdwerking gaat! ! 
 

Algemene Vergadering

Op donderdag 10 november vindt de jaarlijkse algemene vergadering plaats. Ben je geïnteresseerd om hieraan deel te nemen en hiermee op de hoogte te worden gebracht van het reilen en zeilen in onze club? Meld je dan aan via info@kfc-perk.be. 
 

Afval

We willen iedereen nogmaals verzoeken om na de training of match lege waterflessen en andere afval te deponeren in de vuilnisbak. Een pintje drinken buiten kan, maar breng je lege glazen aub terug binnen. We doen Etienne en de andere tappers daar een groot plezier mee. Respect!
 

Website vernieuwd

Onze webmaster sleutelde afgelopen weken hard aan www.kfc-perk.be ! Niet alleen werden alle hoofdsponsors en andere sponsors/partners toegevoegd (kijk gerust is onder 'commercieel'), je kan er ook de leuke wedstrijdverslagen op terugvinden van 'Gillekrokodil', bijkomende bestelformulieren voor de wafelverkoop downloaden en, heel recent, werden ook alle ploegenfoto's toegevoegd. De moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Nieuwe verlichtingspalen

Aanstaande vrijdag 21 oktober om 19u30 worden de nieuwe verlichtingspalen ingehuldigd. We maken van dat moment gebruik om burgemeester Kurt Ryon en alle schepenen en gemeenteraadsleden van harte te bedanken voor de inspanningen die ze deden voor onze club. 
 

 

KFC Perk Voordeelboekje

Ondertussen heeft iedereen de voordeelboekjes inclusief mooie ploegenfoto’s ontvangen. We herinneren jullie eraan dat deze vol interessante aanbiedingen van onze lokale handelaars. Maak hier zeker gebruik van!. 
 

Sportieve groeten!
​KFC Perk
--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

               

               

               
--
Powered by AcyMailing