Info-avonden / Ploegenvoorstelling / Stock Sale / Abonnementen / Consumptiekaarten / Mosselfeest

 

 
  KFC Perk Nieuwsbrief

   Augustus 2016
 

Informatie-avonden voor nieuwkomers

Voor alle nieuwkomers en andere geïnteresseerden organiseren we twee informatiemomenten. Deze vinden plaats in onze kantine en dat op vrijdag 26 augustus om 17u15 (aansluitend op de stage) en op woensdag 31 augustus om 18u. Reken op 'n half uur à drie kwartier en u bent helemaal mee met het reilen en zeilen in onze club !
 

Vrijdag 2 september 2016: de ploegenvoorstelling!

“Kam je haren, recht je schouders, denk aan je tanden..." En blokkeer alvast vrijdagavond 2 september 2016 voor onze officiële ploegenvoorstelling. Naar goede gewoonte stellen wij al onze ploegen – van de allerkleinste U6-jes tot de allergrootste veteranen – voor aan alle ouders, supporters, sponsors en andere sympathisanten. Daar mag je niet op ontbreken! Nog op dat moment worden opnieuw de “officiële ploegenfoto’s” genomen, die worden vereeuwigd in het KFC Perk Voordeelboekje. De fanfare staat in de startblokken, we verzamelen om 18u aan de kleedkamers van KFC Perk en om 19u start de show ! Spread the news ! 
 

Stock Sale!

Dit seizoen spelen bijna al onze ploegen in een gloednieuwe uitrusting die we binnenkort gaan voorstellen. Dat betekent dat we een geweldig interessante “stock sale” gaan organiseren. ALLES MOET WEG: trainingen, voetbalshirts, broekjes, voetbalkousen... Afspraak tijdens de ploegenvoorstelling op vrijdag 2 september. Deuren open om 18u ! Cash & carry ;-)
 

Jeugdabonnementen en Lidkaarten

De nieuwe lidkaarten zitten er aan te komen. Met dit hebbeding kan je – gratis en voor niks -  vervolgens naar alle wedstrijden komen kijken van ploegmakkers uit hogere of lagere leeftijdscategorieën en de eerste ploeg. Zeker doen! Voor de (groot)ouders voorzien we opnieuw in twee gratis jeugdabonnementen per speler. Deze worden eerstdaags verdeeld. Mooie geste van KFC Perk, niet? 
 

Consumptiekaarten

Ook dit jaar werken we met consumptiekaarten van 5€, 10€ en 20€. Daarmee doe je een voordelige zaak. De kaarten van vorig seizoen 2015-’16 zijn nog geldig tot eind september 2016. 
 

Save the date: Mosselweekend van 17 en 18 september 2016

Door mosselen (of vol-au-vent) te komen smullen tijdens ons Mosselweekend, kan je niet alleen je buikje rond eten, je geeft de club ook het nodige financiële steuntje in de rug. Het uitgelezen moment voor een teambuilding met de spelers en de ouders?  De mosselen halen we dit jaar opnieuw bij “den Bols”! 

Sportieve groeten!
​KFC Perk
--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

               

                     
--
Powered by AcyMailing