Steakdagen / Prijzen Voordeelboekje / Positief Supporteren

 

 
  KFC Perk Nieuwsbrief

   14 maart 2016
 

KFC Perk Steakdagen


 
De steakdagen zitten eraan te komen ! Dit betekent dat ons KFC Perk-team alle spelers, familie, supporters en sympathisanten culinair zal trachten te verwennen. We serveren lekkere steaks (onze huisleverancier – slager Ronny uit Tervuren - bleef dezelfde!), scampi, kaaskroketten en kipfilet, en dit alles met huisbereide sauzen. Ons assortiment pousse-cafés werd uitgebreid en er zijn verschillende desserten. 

U kan daarvoor op zaterdagavond 19 maart (17u-21u) dan wel zondag 20 maart (11u30 doorlopend tot 19u) terecht in de Parochiezaal van Perk. Voor diegenen die zondagnamiddag tussen 14u en 17u langskomen om te eten, voorzien we in een gratis aperitief !

Nieuw dit jaar is dat u aan de ingang meteen aangeeft wat u wenst te eten. En dat mag veel zijn :-) U steunt er onze club mee (en we hebben Bancontact). We kijken uit naar uw komst
!
 

De Voordeelboekjes: Nieuwe Prijzen

Dankzij de voordeelboekjes kunnen we ook deze maand weer extraatjes uitdelen en dat zijn er, met dank aan KBC PERK, zelfs uitzonderlijk veel. Onze sponsor stelde namelijk twee rijkelijk gevulde rugzakken ter beschikking... om de kansen voor iedereen te verhogen hebben we besloten om deze te verdelen in 6 winnende loten:
  • 589 en 196 : KBC sportzak + gadgets (balpen, paraplu, hoofdtelefoon,...)
  • 564 en 247: KBC reisgadgets: fleece dekentje, parkeerschijf, bagageriem, ijskrabber, hesje.
  • 804 en 334: KBC boekenpakket en keukenschort

Kijk meteen op je voordeelboekje (het kleine boekje vol leuke ploegenfoto's en voordeelbonnen bij een aantal plaatselijke handelaars) of het unieke nummer van jouw boekje voorkomt in dit lijstje en stuur een mailtje naar info@kfc-perk.be indien dit het geval is.

Vergeet niet dat deze etra's kortingen uit de voordeelboekjes slechts geldig zijn tot eind juni... de hoogste tijd dus om alle voordelen te verzilveren !
 

Positief supporteren en coachen

​Tot de Paasvakantie interviewt de 'Werkgroep positief supporteren en coachen' onze voetballers (t.e.m. U10 zal dat in groep gebeuren). Het is immers belangrijk om ook hun ideeën rond dit thema te horen. Uit de eerste 'test-interviews' blijkt alvast een grote openheid. De verzamelde informatie is bijzonder leerrijk. Wordt vervolgd !

Sportieve groeten!
​KFC Perk
 
--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

               

                     
--
Powered by AcyMailing