Spaghettifestijn / Socceronline / Positief supporteren en coachen / Tornooien

 

 
  KFC Perk Nieuwsbrief

   18 januari 2016
 

Spaghettifestijn


 
De datum stond al langer vast (zaterdag 23 januari 2016) maar nu geraken er meer details bekend: vanaf 11u30 tot 20u wordt er in feestzaal Teniers (en dus niet in de kantine) spaghetti geserveerd voor al onze spelers, (groot)ouders en supporters.

Voor amper 9 EUR kan je à volonté aanschuiven aan ons spaghetti-buffet (traditional en veggie). Daarnaast is er ook nog lekkere taart en ijs beschikbaar.

Een ideaal teambuildingsmoment om voor af na de wedstrijd met jouw ploeg aan tafel te zitten ! En je steunt er onze jeugdwerking mee !
 

Socceronline

Om onze administratie te optimaliseren en een betere opvolging van onze voetballers te garanderen, doen we voortaan een beroep op de tool www.socceronline.be (check it out!). Het digitaliseren van informatie verbonden aan onze voetbalclub draagt immers bij tot een betere werking.

Dit forum zal binnenkort zowel toegankelijk zijn voor de spelers, trainers en afgevaardigden alsook voor de ouders. Onze vraag naar de ‘personalia-fiche’ kadert in een éénmalige update van onze bestanden.
 

Positief supporteren en coachen


 
​Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan het initiatief ‘positief supporteren en coachen’. Tijdens het bezoek van de Sint werd de allereerste actie voorgesteld: speciaal voor dit project werden sjablonen uitgedeeld aan onze voetballertjes en konden tekeningen worden ingediend.

​Wordt vervolgd !


Tornooien


​Eens de competitie is afgewerkt, wordt er gestart met de tornooien. Je kan alvast ons KFC Perk-jeugdtornooiweekend agenderen:
  • donderdag 5 mei 2016 : U15 - U17
  • vrijdag 6 mei 2016: U21
  • zaterdag 7 mei 2016: U10 tot en met de U13
  • zondag 8 mei 2016: U6 tot en met de U9
Meer informatie volgt !

Sportieve groeten!
​KFC Perk

 
--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

               

                     
--
Powered by AcyMailing