Positief Supporteren / December Winnaars / Socceronline

 

 
  KFC Perk Nieuwsbrief

   4 januari 2016
 

Positief supporteren en coachen:
Win een T-shirt met je eigen tekening


Wij stellen jullie met trots de allereerste actie voor van onze werkgroep ‘positief supporteren en coachen’: hiervoor deelden we tijdens het bezoek van de Sint speciaal voor dit project sjablonen uit aan onze voetballertjes.

Er zijn 10 tips en dus 10 sjablonen rond positief supporteren en coachen. Voor elke tip kan je een tekening indienen. Je mag zoveel tekeningen indienen als je wil.

Stop vóór 15 januari je tekening in de brievenbus (links van de toog) of scan ze in en mail naar info@kfc-perk.be en maak kans op een t-shirt met jouw tekening!

De sjablonen kan je hier downloaden. Op 22 januari maken we de namen en tekeningen van alle laureaten bekend.

Veel plezier en succes!

 

KFC Perk Voordeelboekje: 5 nieuwe winnaars

De KFC Perk voordeelboekjes blijven een heel seizoen geldig: vergeet niet om de extra voordelen bij onze handelaars mee te pikken! Zoals elke maand vallen er ook nu prijzen te winnen met het unieke nummer vooraan op het boekje. Frituur 138 in Perk geeft maar liefst 5 waardebonnen van 10€ weg voor deze trekking!
De winnende nummers zijn:
002 - 011 - 153 - 494 - 495. 

De winnaars mogen zich tot en met 17 januari aanmelden via info@kfc-perk.be.


Socceronline

Om de administratie en opvolging van onze voetballers te optimaliseren, doen we voortaan een beroep op de tool www.socceronline.be (check it out!). Het digitaliseren van informatie verbonden aan de club draagt immers bij tot een betere werking.

Elke speler krijgt via de trainers een ‘personalia-fiche’ voor een eenmalige update van onze bestanden. Dank om deze zo volledig mogelijk in te vullen en vóór 10 januari 2016 terug te bezorgen bij de trainers. 

 

Onze beste wensen voor 2016!

De helft van het voetbalseizoen is alweer voorbij. Hopelijk heeft het iedereen deugd gedaan om tijdens de winterstop er even tussenuit te zijn en een nieuwe adem te nemen… want vanaf vandaag gaan we er weer tegenaan! Er staat immers nog veel (spel)plezier op onze agenda voor 2016! 

Wij wensen iedereen een gelukkig, sportief en vooral gezond 2016!

--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

               

                     
--
Powered by AcyMailing