11 november 2015: K(L)USJESDAG!

 

 
  KFC Perk Nieuwsbrief

   20 oktober 2015
 

11 november 2015: K(L)USJESDAG!

Bij KFC Perk beschikken we over een prachtige accommodatie, en dat willen we graag zo houden ! Daarom zijn we op zoek naar straffe mensen en teams om samen een krachttoer uit te halen op onze allereerste KLUSJESDAG. Deze vindt plaats op woensdag 11 november 2015.
 

Waarom een klusjesdag?


De terreinen, kleedkamers en kantine worden ondertussen bijna 10 jaar dagdagelijks intensief gebruikt. Dat maakt dat er enkele herstellingen nodig zijn. Daarenboven zijn we ervan overtuigd dat de kantine wat gezelliger gemaakt kan worden en kunnen een aantal plekken een flinke poetsbeurt gebruiken. Door deze klusjes samen aan te pakken, zal het resultaat voor iedereen des te meer voldoening geven.
 

Wat gaan we doen?


Zowel binnen als buiten zijn er grote en kleine taakjes te verdelen: schilderen, dolomiet aanvullen, een extra kleedkamer maken, de schoenenborstels vervangen, de dug-outs ontmossen, de keuken en kleedkamers grondig onder handen nemen, enz… een volledige klusjeslijst kan je vinden in bijlage.
 

Hoe gaan we dit aanpakken?


Voor elke taak wordt er een verantwoordelijke aangeduid zodat je altijd een aanspreekpunt hebt. Uiteraard zorgen wij voor de nodige ondersteuning: op tijd en stond een drankje en lekkers (pizza en frietjes!) om terug op krachten te komen. We starten om 9u en voorzien tegen 17u te stoppen.
 

Wie zoeken we?


Er staat zoveel te gebeuren dat echt iedereen – groot en klein, met of zonder ervaring, veel of weinig tijd – zijn of haar steentje kan bijdragen. Sommige klusjes zijn ideaal om in teams uitgevoerd te worden: deze willen we dan ook graag voorbehouden aan de teams (van spelers, ouders, supporters) die zich hiervoor (via hun ploegafgevaardigde) aanmelden. Andere taakjes zijn dan weer ideaal om bijvoorbeeld met twee personen uit te voeren, hiervoor kan je je als duo of als individu opgeven.
 

Hoe kan je je inschrijven?


Stuur een mailtje naar info@kfc-perk.be. Vermeld in je mail je naam (en die van je teamgenoten) en gsm-nummer, wat je graag wil doen en welke tijdszone (voormiddag/namiddag) je aanwezig kan zijn. Heb je een bepaalde specialiteit (elektriciteit, schrijnwerkerij…) laat ons dat dan graag weten.

We danken nu al alle vrijwilligers en gaan er op 11 november een fameuze lap op geven !

Kunnen wij het maken? Nou en of !

Met sportieve groeten,
Het KFC Perk K(l)usjesteam

 
--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

               

                     
--
Powered by AcyMailing
Bijlagen
44_2015-klusjesdag.xlsx