Voordeelboekjes | EHBO Cursus | Abonnementen | Klusjesdag

 

 
  KFC Perk Nieuwsbrief

   17 september 2015
 

KFC Perk Voordeelboekjes

Onze sponsorcel heeft het initiatief genomen om, met de steun van een aantal zelfstandigen en ‘vrije beroepers’, speciaal voor alle Perk-spelers en supporters een voordeelboekje samen te stellen. Iedereen krijgt een dergelijk boekje cadeau en kan hierdoor genieten van tal van interessante voordelen bij onze lokale handelaars.

En dat dit boekje een echt ‘hebbeding’ is, zal je meteen merken want je vindt er ook alle ploegenfoto's in terug!

En er is nog meer: maandelijks maak je kans op een leuke prijs via het unieke nummer op de voorzijde van uw voordeelboekje. Hou onze website, digitale muurkrant in de kantine en onze Facebook pagina daarom altijd goed in de gaten, de maandwinnaar zal daar steeds worden aangekondigd!

Deze voordeelboekjes worden dit weekend verdeeld tijdens het mosselfeest en via de trainers.

 

EHBO cursus speciaal op maat van de voetbalsupporter/speler

Perk draagt veiligheid hoog in het vaandel. Daarom organiseren wij in onze kantine een cursus EHBO die speciaal gericht is op de verzorging van spelers op en naast het veld.

De twee opleidingsavonden vinden plaats op maandag 28 september en maandag 5 oktober telkens van 18:30 en 22:30 in de kantine van KFC Perk. De kostprijs bedraagt 15€ en is gratis voor alle afgevaardigden, trainers en bestuursleden.

Meer info vinden en inschrijven kan via de website http://www.belgianfootball.be/nl/vfv-ehbo

Zeker doen! Je kan er levens mee redden!

 

Seizoenskaart / lidkaart / abonnement / business club

Zowel met met een lidkaart (voor de speler) als met een seizoenskaart (voor de ouders, andere supporters) of onderstaande abonnementen kan je alle thuismatchen van onze jeugdploegen, maar ook die van ons eerste elftal, de dames en reserven bijwonen. Let wel: geen enkele kaart is geldig tijdens de tornooien.
  • Een extra seizoenskaart met deze voordelen kost 60€ en daarbovenop krijg je ook nog een drankkaart van 10€ bovenop.
  • Wil je enkel naar de jeugdwedstrijden kijken? Dan betaal je 30€ voor een jeugdabonnement dat geldig is voor 2 personen.
  • Er is ook een abonnement ter waarde van 200€: hiermee woon je niet alleen gratis alle thuiswedstrijden bij, maar krijg je voor 2 x 50 € korting op de mossel- en steakdagen en ontvang je drankkaarten ter waarde van 50 €.
  • Wil je lid worden van onze Business Club "1820"? Contacteer dan rik.demeulemeester@kfc-perk.be en kom meteen te weten welke interessante voordelen hieraan verbonden zijn. 

Klusjesdag 11/11/15

We gaan op woensdag 11 november (Wapenstilstand) een heuse krachttoer uithalen maar zijn daarvoor op zoek naar heel wat enthousiaste vrijwilligers.

Onze accommodatie verdient namelijk een opknapbeurt: in onze kantine moeten de planten verzorgd en verpot worden, de barkrukken schreeuwen om een nieuw likje verf, nieuwe sfeerverlichting zal voor meer gezelligheid zorgen, de radio moet opnieuw afgestemd worden, de kleedkamers en de kantine hebben een flinke poetsbeurt nodig, enkele kasten moeten verplaatst worden,... en ga zo maar door!
 
We starten al meteen in de ochtend, voorzien voor ’s middags een broodjeslunch, werken door tot ’s avonds en sluiten feestelijk af met lekkere frietjes…. en eindeloos veel voldoening uiteraard! 

Heb je slechts enkele uurtjes de tijd, of denk je ons te kunnen helpen met bepaalde materialen of voorbereidend werk? Misschien heb je zelf leuke ideeën? Laat het ons dan zeker weten info@kfc-perk.be. 

Meer details over deze klusjesdag volgen weldra, maar hou deze datum nu al vrij in je agenda!

Met sportieve groeten,
KFC Perk
--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

               

                     
--
Powered by AcyMailing