Lidkaarten / Abonnementen / Wafelverkoop / Mosselfestijn

 

 
  KFC Perk Nieuwsbrief

   9 september 2015
 

Lidkaarten / Abonnementen / Wafelverkoop

Eerstdaags krijgt elke speler via de trainers of afgevaardigden een bijzonder belangrijke enveloppe mee, met daarin:
  • Een lidkaart van KFC Perk voor iedere speler. Hiermee kan de speler gratis alle jeugdwedstrijden en deze van de dames en onze eerste ploeg bijwonen.
  • Twee niet-gepersonaliseerde abonnementen om gratis de thuiswedstrijden van de jeugdploegen bij te wonen. Deze zijn bestemd voor (groot)ouders of andere supporters. Als je als supporter deze kaart niet kan tonen bij een thuiswedstrijd, zal er €3 ingang gevraagd worden (en krijg je een gratis consumptiebonnetje twv €2).
  • Een gratis consumptiekaart ter waarde van 5 EUR. Dit is een commerciële geste vanuit de club om iedereen vertrouwd te maken met het nieuwe concept. 
  • De startbrief en bestelstroken voor onze grote wafelverkoop. Per 10 verkochte dozen krijg je opnieuw één doos gratis, de opbrengst van deze verkoop wordt meteen geïnvesteerd in nieuwe netten voor de doelen.
Voor alle andere supporters voorzien we opnieuw in de mogelijkheid om een abonnement aan te kopen (aan 30€ (jeugdabonnement), 60€ of 200€). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de tappers of onze bestuursleden..
 

Mosselfeest - 19 en 20 september

Het derde weekend van september is traditioneel het ‘KFC PERK Mosselweekend’. We nodigen jullie dan ook vriendelijk uit voor een portie overheerlijke mosselen, vol-au-vent of fishsticks met tartaarsaus! 

Je hoeft zelf niet te koken én je draagt bij tot de goede werking van onze voetbalclub. Dat kan op zaterdag 19 september van 17u tot 21u of zondag 20 september van 11u30 tot 19u. Er wordt voorzien in een gratis apéro voor iedereen die zondag tussen 14u en 17u toekomt!

Adres: Parochiezaal Perk, Kampenhoutsesteenweg 1

Wij zijn nog op zoek naar helpende handen! Wil je een tweetal uurtjes meedraaien in ons team, contacteer dan Ludo Marine.

Met sportieve groeten!
KFC Perk

 
--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

               

                     
--
Powered by AcyMailing