Correctie: Ploegenvoorstelling / Pasdagen / Infodagen / Nieuws

 

 
  KFC Perk Nieuwsbrief

   24 augustus 2015
 

Ploegenvoorstelling 2015:
Zondagnamiddag 30 augustus om 14 uur

Ook dit jaar wordt de start van het nieuwe seizoen feestelijk ingezet en verwachten we alle spelers en hun familie op onze KFC PERK-ploegenvoorstelling!

Onze voetballers worden al om 13:30 uur op onze terreinen verwacht. Iedereen brengt zijn voetbalschoenen en blauwe voetbalkousen mee. Ter plaatse krijgen jullie je wedstrijduitrusting zodat iedereen kan blinken op de officiële ploegenfoto's 

Vanaf 14 uur wordt elke ploeg apart aan het grote publiek voorgesteld. Voor het feestelijk tintje zal de Koninklijke Fanfare Tenierskring zorgen. We eindigen met een mega-groepsfoto en nadien voorzien we ijsjes en taart met koffie.

Vanaf 15 uur kan je onze eerste ploeg aan het werk zien. Met jullie steun maken we van hun eerste officiële competitiematch een onvergetelijke seizoensstart!

 

Extra Pasdagen

Een aantal van onze spelers (zowel senioren als jeugdspelers) waren nog niet in de gelegenheid hun kledij (inbegrepen in het lidgeld) te passen. Vandaar dat we, samen met JM Sport, voorzien in extra pasdagen op maandagavond 24 en woensdagavond 26 augustus. Je kan daar ook meteen extra spullen (niet inbegrepen in het lidgeld) passen/kopen.

Laatste kans, want daarna zal je naar de winkel in Boortmeerbeek moeten.


 

Infodagen

In de vorige nieuwsbrief stond dat één van de twee infodagen voor de ouders zal plaatsvinden op 31 september. Uiteraard laten wij u niet tot het einde van september wachten...

Om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen binnen onze club, organiseren we op maandagavond 31 augustus en woensdagavond 2 september telkens van 19 tot 20 uur een informatievergadering voor de ouders van onze jeugdspelers. We stellen KFC PERK voor, overlopen de laatste wijzigingen van het voetbalreglement, doorlopen een aantal praktische afspraken en nuttige weetjes en trachten antwoorden te formuleren op al jullie vragen. 


Blijf op de hoogte!

Hoe blijf je op de hoogte van alle wat er in onze club gebeurt?
  • Via Facebook: Wij hebben een zeer actieve Facebook-groep waarop (enkel) het bestuur van onze club de algemene clubnieuwtjes plaatst! Klik hier om lid te worden of klik op het Facebook-logo bovenaan de website. Opgelet: voor ploeggebonden informatie bestaan er per ploeg besloten Facebook-groepen (bv. KFC-Perk U7). Vraag hierover info aan de trainer. 
  • Via de website: Raadpleeg regelmatig onze website. Je vindt er trouwens ook alle info terug over de eerstvolgende wedstrijden van alle ploegen. Voor de meest actuele wedstrijdinfo (bv. afgelastingen, clubadressen…) verwijzen wij u door naar de website van de KBVB.
  • Via de digitale muurkrant: In onze kantine hangt een tv-scherm waarop automatisch de belangrijkste Facebook- en websitenieuwtjes verschijnen.
  • Via deze nieuwsbrief: Ken je nog iemand die deze nieuwsbrief graag wil ontvangen? Simpel, klik hier en meld deze persoon gewoon even aan. Hier vind je trouwens ook het archief van de vorige nieuwsbrieven.
Wij hopen u allen op deze momenten te mogen verwelkomen en wensen iedereen een fantastische seizoensstart !

Met sportieve groeten,
KFC Perk

 
--
www.kfc-perk.be  | contact | Facebook

               

                     
--
Powered by AcyMailing