Belangrijke nieuwigheden bij KFC Perk

Belangrijke nieuwigheden bij KFC Perk

Het zal u niet ontgaan zijn dat onze voetbalclub op volle toeren draait. En ook wij vinden dit uiteraard een bijzonder leuke vaststelling ! Het komt er wel op aan om alles in goede banen te leiden en dat kan alleen maar dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers.

Bij KFC Perk streven we steeds naar verbetering, en dus staan er ook voor dit seizoen een aantal wijzigingen op til. Elke speler krijgt een  lidkaart en twee gratis abonnementen voor de ouders, we maken samen met de sponsors werk van een voordeelboekje, we investeren in meer (en nog betere) trainers, we blijven werken aan onze accommodatie, enz... 

Een van de grootste wijzigingen is het zogenaamde ‘gesloten geldcircuit’. De sterke aangroei van het aantal spelers brengt immers ook een sterke groei van het aantal gebruikers van onze kantine met zich mee. Daarom gaan we voorzien in een nieuw kassasysteem met “consumptiekaarten”.
Hoe werkt het nieuwe kassasysteem?
“Eerst betalen, dan halen”. Zo luidt voortaan het devies. U zal in de toekomst altijd eerst aan de aparte kassa een drankkaart moeten kopen. Enkel hiermee kan u vervolgens uw drank of hapje (pistolet, chips,...) afrekenen bij de tappers. De kassa bevindt zich rechts aan de toog: we voorzien in kaarten van €5, €10 en €20 en individuele bonnetjes van €2. 
En wat is dan het voordeel van de nieuwe “consumptiekaarten” ?
Het systeem vergt wellicht voor iedereen wat inlooptijd, maar eens u ermee vertrouwd bent, zal u merken dat er heel wat voordelen aan verbonden zijn: Tot slot nog een gouden tip: bespaar jezelf dubbele wachttijden en koop je consumptiekaarten op voorhand... zo kan je tijdens de pauzes voortaan nóg sneller van een drankje of hapje genieten!

Tot binnenkort!

Het(jeugd)bestuur van KFC Perk.
Powered by AcyMailing