KFC Perk: alles over het nieuwe voetbalseizoen, pasmomenten, jeugdstage, belangrijke data en nog veel meer!

Beste spelers en ouders,

En avant, la musique ! Terwijl de meesten onder jullie al een deugddoende vakantie achter de rug hebben – en dat er voor sommigen nog zit aan te komen – berichten we jullie graag over het nieuwe voetbalseizoen 2015-2016. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet een mailtje te sturen naar info@kfc-perk.be.

Hervatting van de trainingen
De Eerste Ploeg en de reserven begonnen er al eerder aan, maar onze jeugdteams hervatten nu ook de trainingen. Voor de exacte dagen en uren voor alle ploegen, verwijzen we jullie graag naar de website www.kfc-perk.be.

Wedstrijdkalender Eerste Ploeg
Er zijn heel wat oefenwedstrijden, bekerwedstrijden evenals het ‘Rony Vanderborght-tornooi’ ingepland voor de aanvang van de competitie. Wil je onze eerste ploeg al ’s aan het werk zien, dan kan je ook de kalender checken op www.kfc-perk.be.

Driedaagse jeugdstage
Van woensdag 26 tot vrijdag 28 augustus 2015 organiseren we op onze velden opnieuw een driedaagse jeugdvoetbalstage voor jongens én meisjes van U7 tot U13. Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van onze club. Inschrijven kan door 100 euro te storten op rekeningnummer BE71 734 1111 098 69 en een mailtje te sturen met voornaam, naam, leeftijd, (email)adres van de speler naar info@kfc-perk.be. Inschrijven kan nog tot 15 augustus.

Extra pasdagen voor de regenjasjes
In het inschrijvingsgeld voor dit seizoen zit een leuke trainingsregenjas inbegrepen die de meeste spelers al konden passen. Voor diegenen die daartoe nog niet de kans kregen, organiseren we samen met JM Sport twee extra pasdagen in onze kantine. Die pasdagen zullen plaatsvinden op maandag 24 augustus tussen 18u en 21u en op woensdag 26 augustus tussen 15u en 21u.    

Little Ladies
We starten dit jaar met een derde (!) meisjesploeg. Naast de Dames en de Young Ladies, kunnen ook meisjes tussen 7 en 10 jaar bij ons beginnen voetballen. Meer info: contacteer Els (0473/10 20 34) of stuur een mailtje naar littleladies@kfc-perk.be

Gentlementornooi
Zelf nog ‘s zin in een potje voetbal? Dan moet je op ons door de veteranen georganiseerde “gentlementornooi” zijn. Dat vindt plaats op zaterdag 29 augustus. Voor meer info kan je terecht bij Bart Jaspers (0485/80 28 89) of bart_jasp@yahoo.co.uk.

Save the date(s)
Alvast te blokkeren in uw agenda:
We gaan er – samen met jullie allen – een ferme lap op geven dit seizoen. Tot binnenkort !

Met sportieve groeten,
De (jeugd)bestuursploeg van KFC PERK
Powered by AcyMailing