Verdeling Wafels | Young Ladies in da house | Foot For Africa | Ouderraad | Business Lunch

Deze email bevat afbeeldingen. Als u deze niet ziet, bekijk dit bericht dan in uw browser
 
KFC PERK
Stamnummer 5576
www.kfc-perk.be

11 december 2014

New Arrivals: Verdeling van wafels en truffels

De wafel- en truffelverkoop liep als een trein dit jaar, waarvoor hartelijk dank aan alle (ver)kopers! 

Rest nog de verdeling ervan: enkel nu zaterdag 13 december 2014 kunnen de bestellingen in de kantine worden afgehaald en dit doorlopend tussen 13 uur en 16 uur.

Kan je die dag niet? Spreek dan bij voorkeur af met (ouders van) ploeggenoten of met jouw afgevaardigde want daarna gaan we de winterstop in! Spread the news!

KFC Perk Eindejaarsactie: Foot For Africa!
Grote inzameling van oude voetbaloutfits in de kantine

Het eindejaar komt in zicht: tijd voor ‘Music for Life’ én voor goede voornemens. Een nieuw jaar vol toekomstdromen, ook voor de kinderen in Zuid-Afrika.

Liran hebben we al gelukkig gemaakt! Hij is één van de kinderen die worden gesteund door de organisatie Born In Africa. Voetballen is zijn passie en hij is dan ook superblij met zijn outfit van KFC Perk. Maar we willen nog kinderen blij maken. Daarom starten we met KFC Perk de ‘Foot For Africa’-actie!

We zijn op zoek naar (voor uw kinderen te kleine) voetbaltruitjes en-broekjes, kousen, voetbalschoenen of scheenlappen. In de kantine kan je grote inzameldozen vinden, waar je alles (gesorteerd) in kwijt kan.DHL België zorgt dat alles ginder geraakt.   

Tijdens de wedstrijd van de Young Ladies op 17 december verkopen we alvast snoepbrochetten, cava en borrelhapjes ten voordele van Foot For Africa. Meer weten over onze actie en Born In Africa? Check www.kfc-perk.be.

Young Ladies in da house!

Zet woensdag 17 december 2014 met stip in je agenda ! 

Onze KFC Perk Young Ladies geven die dag om 19 uur stipt de aftrap van hun allerallereerste echte voetbalwedstrijd. Zij zorgen voor de sportieve prestaties, wij voor de morele en vocale ondersteuning. Uiteraard rekenen we daarbij op de massale steun van onze jeugdspelers, trainers en afgevaardigden, ouders en grootouders, andere sympathisanten…  

Kortom 'de twaalfde man' zal present tekenen. Uitdossen met sjaals, beschilderen van vlaggen en om ter luidst toeteren? Alles kan ! We maken er een wedstrijd van om nooit te vergeten. 

Er is gratis toegang voor iedereen, examenstress is tegen dan achter de rug en na de wedstrijd bouwen we een feestje mét DJ in de kantine want die sluit daarna tot na de winterstop haar deuren. Wij verkopen die avond ook snoepbrochetten,  cava en borrelhapjes ten voordele van onze Foot For Africa actie! Be there !

Voelsprieten

Deze week werd de nieuwbakken 'ouderraad' boven de doopvont gehouden. Zowat alle jeugdploegen zijn erin vertegenwoordigd en samen vormen zij een klankbord voor spelers en ouders.

Wil jij ook nog deel uitmaken van dit team of weten waarvoor zij staan? Contacteer ons gerust op info@kfc-perk.be.

 

Eerste KFC Perk Business Lunch was een success

Afgelopen zondag vond de eerste officiële ‘KFC Perk Business Lunch’ plaats in een afgeladen volle Greenroom.be.

Sponsors en andere genodigden werden rond tafel verzameld, verwend door Isabelle en Kurt, en vervolgens gebriefd over onze toekomstplannen. In ruil voor hun sponsorgeld zorgden wij voor naambekendheid en de mogelijkheid om te netwerken.

De prachtige taart werd geschonken door onze jeugdsponsor Bakkerij Vanderveken, maar voor de kers op de taart – een overwinning tegen de buren van Peutie – is het wachten tot nu zondag. Aftrap om 14u30. 

Enkele sfeerbeelden van in Greenroom.be en onze 'business seats' vind je hier.

 
Word lid van onze Facebook groep
KFC Perk - Stadion Graaf de Ribeaucourt, Kerkdreef, 1820 Perk - info@kfc-perk.be
Powered by AcyMailing