Sint op bezoek | Wafelverkoop | Young Ladies in actie | Ouderraad

Deze email bevat afbeeldingen. Als u deze niet ziet, bekijk dit bericht dan in uw browser
 
KFC PERK
Stamnummer 5576
www.kfc-perk.be

25 november 2014

Daar wordt aan de deur geklopt…

We hebben een belangrijke mededeling voor onze U6 tot en met U11-spelers ! We kregen zonet de bevestiging dat Sinterklaas en zijn twee Zwarte Pieten in hun razend drukke agenda toch nog tijd hebben gevonden om een bezoekje te brengen aan onze voetbalclub!

Alle ploegen worden tijdens de training van woensdagavond 3 december 2014 één voor één bij de Sint geroepen.

We beginnen om 18u15 met de U10 (die hebben die dag immers geen training), dan volgen onze U11, U9, U8, U7 om, op vraag van de trainers, te eindigen met de allerkleinsten U6. De spelers die aanwezig zijn krijgen allemaal een bijzonder nuttig geschenk van de Sint en uiteraard ook wat 'lekkers'. Breng tekeningen mee en zorg dat je de Sinterklaasklassiekers van buiten kent !

Braaf wezen is dus de boodschap. Afwezigen hebben ongelijk !
 

Wafelverloop: Een hart voor voetbal!

Vorig jaar investeerden we met de opbrengst van onze wafelverkoop in een defibrillator. Daar breien we dit jaar graag een vervolg aan met de verkoop van zachte vanille- en chocoladewafels, maar ook chocoladetruffels en marsepeinen cacaopatatjes. Dozen worden verkocht aan 6 EUR per stuk, per 10 verkochte dozen krijgt de verkoper een elfde doos gratis.

De opbrengst van dit jaar gaat naar opleiding en het onderhoudscontract voor de defibrillator. Wat we meer verdienen, wordt geïnvesteerd in onze jeugdwerking.

De actie loopt af op 28 november 2014. Hier kan je extra bestelstroken downloaden.

Alvast dank voor de inspanning. We zijn ervan overtuigd dat jullie het hart op de juiste plaats dragen!

Breaking News: Eerste match voor onze Young Ladies!

Ze hebben er erg lang moeten op wachten, maar als de weergoden het toelaten, speelt ons KFC Perk Young Ladies team op woensdag 17 december 2014 (om 19 uur) hun allerallerallereerste voetbalwedstrijd! Ze gaan het daarbij opnemen tegen een ploeg uit Veltem.

En of ze daarbij al onze vocale steun kunnen gebruiken ? Bij deze dus een warme oproep aan iedereen die dit leest om voor deze footballgirls te komen supporteren. Na afloop van de wedstrijd bouwen we een feestje ! Ambiance verzekerd !

Eerste vergadering van de ouderraad op 9 december 

In onze vorige nieuwsbrief lanceerden we een oproep voor onze "ouderraad", die nieuw is sinds dit jaar. Hun eerste vergadering gaat door op dinsdag 9 december om 19u30. Iedereen is welkom! 
 
Word lid van onze Facebook groep
KFC Perk - Stadion Graaf de Ribeaucourt, Kerkdreef, 1820 Perk - info@kfc-perk.be
Powered by AcyMailing