KFC Perk: info-avonden, pas-avonden, ploegenvoorstelling en nog veel meer!

Beste ouders, supporters, spelers en speelsters van KFC Perk,

Het nieuwe voetbalseizoen is sinds een aantal weken afgetrapt; de trainingen zijn begonnen, de eerste oefenwedstrijden alsook de zomertornooien staan voor de deur. Daarover zal u te gepasten tijden door de trainers worden ingelicht.

Info-dagen en “pas”-dagen: vrijdag 29 augustus 2014 en maandag 1 september

We willen u over het reilen en zeilen binnen onze club graag informeren: wie is wie en doet wat binnen onze club? Wat mag van de club worden verwacht, en wat verwacht de club van de spelers, en bij uitbreiding de ouders? Hoe zit het met de nieuwe richtlijnen binnen het jeugdvoetbal en komt KFC Perk hieraan tegemoet?

Op al die vragen zal u een antwoord krijgen.

Opgelet, diezelfde avonden worden de ‘pasmomenten’ van de trainingspakken voor onze jeugdploegen georganiseerd! [Voor de trainingsvest van de dames/meisjes wordt voorzien in een apart pasmoment]. Kan u die dagen niet aanwezig zijn, dan moet u zelf het trainingspak gaan passen en bestellen bij bij JM Sport (Leuvensesteenweg 155, 3191 Hever - http://www.jmsport.be/)

De agenda ziet er voor zowel vrijdag als maandag als volgt uit:

De trainingspakken worden zowat drie weken later geleverd en vervolgens meteen verdeeld. Vanaf dan wordt van de spelers verwacht dat deze worden gedragen bij samenkomst van alle wedstrijden. 

De ballen en kousen worden ondertussen al verdeeld aan diegenen die hun lidgeld betaalden.

Ploegenvoorstelling seizoen 2014-2015: Vrijdag 5 september

Op vrijdag 5 september om 19u00 stelt KFC Perk alle spelers – van U6 tot en met veteranen en dames/meisjes – voor aan ouders, grootouders, sponsors en alle andere supporters en sympathisanten, alsook aan de (inter)nationale pers. Naar goede gewoonte zal deze voorstelling plaatsvinden op de terreinen van KFC Perk aan de Kerkdreef. 

Hoewel we niemand kunnen verplichten, verwachten we van alle spelers een extra inspanning om die avond aanwezig te zijn! De spelers verzamelen om 18u15 aan de ingang van de kleedkamers.

Dit evenement is het uitstekende moment om kennis te maken met iedereen van onze club. Ook kan je bij een hapje en een drankje een praatje maken met de (nieuwe) trainers, de afgevaardigden, het (jeugd)bestuur en de collega-supporters. De Koninklijke Fanfare Tenierskring zorgt voor de muzikale omlijsting. 

Ambiance verzekerd !

Nieuw : Seizoenkaarten !

Kom jij als ouder, grootouder, partner of sympathisant regelmatig kijken naar een jeugdwedstrijd, een match van de reserven of hoe ons fanion team het doet in derde provinciale? Kom jij wel eens iets drinken in de kantine en steek je de benen onder tafel tijdens onze eetfestijnen?

Dan kan je vanaf nu een seizoenkaart op maat kopen! Je haalt er altijd voordeel uit én je steunt er de verdere uitbouw van de club mee. Er zijn verschillende seizoenkaarten beschikbaar:

Meer informatie vindt u hierDe seizoenkaarten zijn te koop ‘achter den toog’ in de kantine. 

Onze website www.kfc-perk.be

Op www.kfc-perk.be kan u steeds terecht voor zowel de laatste nieuwtjes, als informatie over de verschillende ploegen, het bestuur, de activiteitenkalender, een uitgebreide fotogalerij, onze “clubshop”, het clubreglement, papieren voor een ongevalaangifte, en nog veel meer!

Vanaf begin september zal ook de wekelijkse weekendkalender met de wedstrijden van de verschillende ploegen opnieuw online staan.

Tot slot...

Nog even ter herinnering:

Wij hopen u allen op deze momenten te kunnen vewelkomen!

Sportieve groeten, 
KFC Perk

Powered by AcyMailing