Creepy monsters en angstaanjagende wezens bij KFC ZERK!

Deze email bevat afbeeldingen. Als u deze niet ziet, bekijk dit bericht dan in een browser
 
halloween
Save the Date: Halloweentocht door Perk
Vrijdag 31 oktober om 19u00 aan de kleuterschool om te eindigen in onze kantine!


KFC Perk, Chiro en Scouts Perk, Gezinsbond Perk, Bakkerij Vanderveken, de Ouderraad en leerkrachten van de Sint Cajetanusschool, slaan de handen in elkaar om ook de Perkse spelers (van jeugd tot veteranen, onze fanions en onze ladies), familie, vrienden en kennissen een Halloweenavond te bezorgen om nooit meer te vergeten... !

We verzamelen om 19 uur aan de kleuterschool voor een korte, geheimzinnige en schrikwekkende tocht door het mysterieuze en (voor de gelegenheid) pikdonkere Perk. We eindigen met z’n allen in onze kantine (KFC ZERK) waar de sfeer er goed zal inzitten! 

Ook aan de jongste spelertjes werd er gedacht en is er animatie voorzien (o.a. spookvoetbal en trick & treat) zodat ouders, vrienden en familie rustig kunnen nagenieten.

Gezocht: Handige Harry’s, materiaal en decoratie!

Om de KFC ZERK kantine aan te kleden en de Halloweentocht van de nodige gruwels te voorzien, kunnen we heel wat creatieve mensen, schrijnwerkers, handen en knutselgerief gebruiken!

Ook de avond van de Halloweentocht zelf zijn helpers welkom: begeleiders, opruimers, figuranten etc.

Volgende knutselmateriaal kan je afgeven aan de toog in de kantine of in de lagere school: Halloween versiering voor kantine, hout, piepschuim, verf (rood, zwart, wit, grijs…), karton, lakens (bij voorkeur witte, zwart, grijs, oranje, rood), glazen potten, pompoenen, veel pompoenen, oude verkleedkledij, oude kaarsen, kleine glazen bokaaltjes voor kaarsen, koord, pingpongballen, scharen, isomo, oude gordijnen (witte transparante) en kiekendraad .

Save the Date: Halloween Knutselnamiddag
Zondag 19 oktober om 14u00 in de lagere school


Deze Halloweentocht zal niet de zoveelste in het rijtje zijn, zoveel is zeker. Om er een onvergetelijk dorpsfeest van te maken, kunnen ook de kinderen mee helpen knutselen. Kom zeker langs om je kunstenaarstalenten te demonstreren!

 

Griezelige groeten,
Tovenaars, heksen, trollen, spinnen en skeletten van KFC ZERK!

 
Blijf op de hoogte en volg al het nieuws op Facebook: Halloweentocht Perk 2014.    

KFC Perk - Stadion Graaf de Ribeaucourt, Kerkdreef, 1820 Perk - info@kfc-perk.be - www.kfc-perk.be

Powered by AcyMailing