Clubreglement

Weet dat we bij KFC PERK streven naar een zo optimaal mogelijke combinatie van plezier en leren voetballen. Bovenal is voetbalclub KFC PERK een leuke omgeving waar spelers, trainers, afgevaardigden, (groot)ouders en supporters graag (blijven) komen.

Teamgeest, sportiviteit, samenspel, normen en waarden in de omgang
staan dan ook hoog in het vaandel.

Aan de andere kant moet het voor onze jeugdspelers een sportieve uitdaging zijn om te voetballen op een aantrekkelijk niveau. We willen dan ook alles in het werk stellen om de doorstroming van onze jeugdspelers naar de selectie van de eerste ploeg te realiseren, getuige daarvan de huidige inbreng van eigen jeugd in ons fanionteam !

Bij KFC PERK zijn we er een groot voorstander van om de betrokkenheid van de ouders en de jeugdspelers bij allerhande activiteiten van de club te vergroten. We worden immers als het ware een beetje “familie” van mekaar. Dit willen we doen door oudere jeugdspelers in te schakelen bij de training en begeleiding van onze jeugdteams, door samen met de jeugd activiteiten buiten het voetbal te organiseren, door de ouders zo optimaal als mogelijk in te schakelen in onze dagdagelijkse werking…

Wij zijn er ons van bewust dat wat hier voorligt een ‘ideaalplaatje’ is. Dat mag ons evenwel niet beletten dit zo dicht als mogelijk te benaderen. En ja, daarvoor rekenen we ook op jullie!