Nieuw: Vrijwilligerssoftware

Vanaf 1 oktober is onze vrijwilligerssoftware live - een online systeem waarbij vrijwilligers zich op een gemakkelijke manier kunnen 'inroosteren' voor bepaalde activiteiten. Zoals bij de engagementsverklaring toegelicht verwachten we dat vrijwilligers tijdens ten minste 2 sloten van telkens 4u de club komen ondersteunen in een heel aanbod aan activiteiten, van toogwerk over hulp bij tornooien tot klusjesdagen en zo meer. Alles is klaargemaakt om alle leden (een 400-tal!) vlot te laten inloggen zodat ze zichzelf/hun ouders kunnen inroosteren.

Hoe gaat u te werk?

• Log in op https://www.toprooster.nl/
  • Kies rechts bovenaan "inloggen"
  • Roostercode : kfcp
  • Gebruiker = voornaam van het lid, gevolgd door Eerste letter familienaam (dus bijvoorbeeld : DavidP)
  • Paswoord = kfcp5576 -> gelieve deze te wijzigen om eventueel misbruik te vermijden
  • U bent nu ingelogd!
  • Kies nu de maand in dewelke u wilt inroosteren - kies een beschikbaar slot (groen) - bevestig

Proficiat! U hebt 1 slot ingeroosterd, en zo hebt u er een minimum van 2 nodig (van elk 4u) om te voldoen aan uw engagementsverklaring.Beschikbare sloten worden regelmatig geupdated en toegevoegd.

Wenst u nog verder info, of bekijkt u liever even een filmpje hierover? Kijk dan even hier :