Nieuwe inschrijvingen in de club ?

FC PERK is een Nederlandstalig familiale club, financieel en structureel gezond, met een bijzondere aandacht voor een doorgedreven jeugdopleiding. Wil jij daar volgend seizoen (2018-2019) graag deel van uitmaken? Dat kan !

Wil daarom graag dit document invullen en doorsturen naar gc@kfc-perk.be Je kan het ook komen afgeven in de kantine van onze voetbalclub (achter de toog). Dan kan je meteen al ‘s kennismaken. Frankie Inze (onze ‘gerechtigd correspondent’, vandaar GC) is binnen de club onder meer verantwoordelijk voor de opvolging van de inschrijvingen.

Uiteraard geven wij bij de samenstelling van onze ploegen voorkeur aan onze huidige leden. Voor sommige leeftijdscategorieën zal snel een inschrijvingsstop volgen. Soms treden wij binnen eenzelfde leeftijdscategorie aan met meerdere ploegen. Mocht blijken dat er nog plaatsen open zijn, nemen we eind mei met jullie contact op met het oog op de verdere afhandeling van de inschrijving. Op dat ogenblik kunnen we jullie informeren over het reilen en zeilen binnen onze club (trainingsdagen, lidgeld, wat van ons mag verwacht worden en wat wij van de spelers verwachten, opstartdata van het nieuwe seizoen…).

En wat met meisjes? Die zijn binnen Perk meer dan welkom. Tot de leeftijd van ca. 10 jaar spelen deze mee met de jongens. Vanaf dan (U11) bestaat de keuze: ofwel blijven spelen in een gemengde ploeg, dan wel spelen in een echte meisjesploeg.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar Frankie, die je zo snel als mogelijk te woord zal staan.