Stamnummer 5576
Welkom bij KFC Perk!
facebook transparant       icon instagram transparant      icon knip transparant       trooper       toprooster

MAANDACTIVITEITEN

Hoofdsponsors

Met de ‘KFC PERK BETAALPAS’ naar een cashloze kantine

KFCP betaalpas DEF

 

Onze voetbalclub staat voor vooruitgang ! En daar maakt de ‘KFC Perk Betaalpas’ voortaan deel van uit. Niet alleen vermijden we daarmee cash geld in onze kantine, ook jij kan voortaan vlotter, veiliger én bovendien goedkoper (-10%) aan de toog besteld worden.

De wat-pas?

De ‘KFC Perk Betaalpas’ – deze is gratis tot eind maart 2018 – ziet er uit als een doorsnee-bankkaart. Je kan er (in de kantine) via bankcontact of via de website www.mijnkniponline.nl geld ‘opladen’. Meer nog, je kan ze zelfs via de applicatie ‘KNIP’ linken aan jouw smartphone waardoor je ook met een App kan betalen en beheren. De KFC Perk Betaalpas is superbeveiligd, gebruiksvriendelijk en ook interessant voor Jouw portemonnee !

Hoe moet je concreet te werk gaan? Volg deze vier stappen !

  1. Schrijf je in aan de hand van deze URL: https://www.lecredit.nl/lcs/scripts/user_application_edit.aspx?guid=62B35419-C215-44BE-8EDF-DDD71E551872 (verplichte velden met sterretje)
  2. Kom vervolgens in de eerstvolgende vier weekends langs in onze kantine. Daar zal iemand aanwezig zijn om jouw gegevens te verbinden met jouw gepersonaliseerde ‘betaalpas’. Meerdere betaalpassen per gezin zijn mogelijk.
  3. Eens in het bezit van jouw betaalpas, kan je deze voor een bedrag dat je zélf kiest uploaden in de kantine (met jouw bankkaart) of thuis (via www.mijnkniponline.nl).
  4. Als je voortaan iets wil bestellen in de kantine, volstaat het om jouw KFC Perk betaalpas op de kaarthouder te leggen, en klaar is Kees. Je kan ook steeds kijken hoeveel er nog op jouw kaart staat.

Andere betaalmogelijkheden?

De consumptiekaarten worden vanaf 24 februari 2018 niet meer verkocht (maar blijven wel nog gans het seizoen geldig). Wil je cash blijven betalen? Dat kan, maar dan krijg je de korting niet meer per consumptie ! Zijn er nog onduidelijkheden? Heb je vragen? We zijn er voor jou ! Aarzel niet om iemand van het bestuur aan te spreken en we helpen jou graag verder.