Vele handen maken licht werk!

Vele handen maken licht werk! Gezien de club uit zijn voegen barst en we vooralsnog met z’n allen op vrijwillige basis werken, doen we graag een beroep op uw bereidwilligheid om de handen uit de mouwen te steken.

Naast helpende handen voor het mosselweekend, het spaghettifestijn en de steakdagen, zoeken wij ook scheidsrechters, mensen voor de ouderraad en sponsors.

Wil jij je voor één of meer van deze dingen engageren, vul dan dit formulier in en bezorg het zo snel mogelijk aan je afgevaardigde of stuur het door naar info@kfc-perk.be.