Officiële Website
Stamnummer 5576
KFC Perk

Zondag 12 maart 2017 KFC Perk – KV Tremelo : 2-1

Na het gelijk spel thuis tegen Hoeilaart konden we de scheve situatie opnieuw thuis recht trekken in de topper tegen Tremelo.

Het was geen gemakkelijk begin. De bezoekers waren duidelijk beter in de eerste minuten en Buelens moest ons na nog geen tien minuten spelen rechthouden met een goede save. We creëerden geen enkel gevaar en het betere werk was dat van Tremelo. Echte kansen waren er niet, maar op slag van rust moest opnieuw Buelens de meubelen redden. Dankzij een goed keepende Buelens stond het nog 0-0 aan de rust.

Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft waar de bezoekers heer en meester waren. Iets voor het uur leek de voorsprong een feit, maar Buelens was niet te kloppen en met een ultieme beenreflex hield hij ons recht. Het kon niet blijven duren en iets na het uur waren we eraan voor de moeite. Zelfs Buelens had geen verhaal na de intikker van de bezoekers en zo stond het weliswaar verdiend 0-1. We werden wakker geschud na die achterstand en met Alex in de ploeg hadden we wat creativiteit op de flank. Enkele minuten later zag Alex Jackie diep lopen ter hoogte van de zestien. Perfecte dieptepass en Jackie stond helemaal alleen voor de doelman en werkte kalm af en alles was te herdoen.1-1. Plots keerde de wedstrijd helemaal. We creëerden dreiging en na een voorzet van Cali kwam Jackie net te laat, maar Raf was er nog, maar die besloot toch nog redelijk hoog over. Nadien zag het er somber uit toen Raf zijn 2e gele kaart kreeg na een overtreding en met tien man ging het nog heel zwaar worden. We speelden nu alles of niets en de bezoekers kwamen dicht in de buurt bij de overwinning, maar een 1-1 gelijkspel dat zat er aan te komen met nog zo’n vijf minuten op de klok. Net voor de blessure tijd kregen we nog een ultieme kans die uiteen spatte op de lat, maar in de herneming was de Witte daar nog met een kopstoot en de bal vloog toch nog binnen.2-1 Wat een ontlading bij spelers en de supporters aan de zijlijn. De Witte net uit zijn skilatten en direct met de winnende treffer, uitgerekend tegen de ploeg waar hij in de heenronde ook al tegen scoorde. Het waren nog stresserende seconden, maar uiteindelijk pakten we alsnog de drie punten.

Na een saai begin en een boeiend einde pakten we onverdiend de drie punten.
De bezoekers uit Tremelo waren beter, maar door de efficiëntie konden we vandaag vieren. Hopelijk geeft dit een ultieme boost richting de topper op het veld van Haacht om zo onze derde plaats in het klassement terug te pakken.

Rangschikking - 3e Prov B

Stand na 29-30 speeldagen:

1 K.EUR.90 KRAAINEM A 30 79
2 FC.PERK 30 70
3 ZEMST SP. 29 57
4 SJ.LONDERZEEL 29 54
5 EENDR.MAZENZELE OPWIJK A 30 51
6 SV.KOBBEGEM 30 49
7 KCVV.ELEWIJT A 30 41
8 SC.VILVOORDE 30 39
9 KVC.ASSE-TERHEIDE A 29 37
10 T.RELEGEM A 29 35
11 FC.RAMSDONK 30 35
12 KFC.MALDEREN 30 34
13 VW.MOLLEM 30 31
14 FC.BEIGEM 30 27
15 KFC.MEISE B 30 21
16 KFC.WEZEMBEEK 30 16

KFC Perk - Stadion Graaf de Ribeaucourt, Kerkdreef, 1820 Perk - info@kfc-perk.be