Officiële Website
KFC Perk

Zaterdag 25 februari 2017 KSC Keerbergen – KFC Perk : 1-5

Met een trip naar de laatste uit de stand moest dit toch wel een walk over worden.

In het begin van de wedstrijd was dit toch niet het geval. We waren niet scherp genoeg en de thuisploeg bleef makkelijk overeind. Het was een saaie wedstrijd aan het worden en op het halfuur gebeurde het ondenkbare. De thuisploeg met een schot dat in de rechterhoek binnen ging. 1-0 achter tegen de allerlaatste. We moesten wakker schieten om deze pijnlijke achterstand goed te maken. Iets later een voorzet van Yan op links, de bal bleef steken net voor de lijn. Alex zat er ook nog even tussen en de bal verdween op een rommelachtige manier in doel,1-1. Meteen daarna ging Alex diep. Hij omspeelde de doelman en kapte wat verdedigers uit, maar voor een leeg doel trof hij nog een verdediger en zo ging deze opgelegde kans verloren. Eén minuut later een soortgelijke kans. Yan met de pass op Serckx , maar ook hij kon zonder doelman niet scoren want alweer zat er nog een verdediger tussen. Het werd allemaal een beetje lachwekkend hoe we de grote kansen niet benutten. We sleepten ons richting rust. Nog één kans net voor affluiten leverde ons alsnog een voorsprong op. Bas met een geweldige voorzet op Serckx die de bal met het hoofd binnen kopte.1-2. Met die stand gingen we de rust in.

In de tweede helft was er een duidelijk verschil. We voetbalden beter en zo kwam de thuisploeg er niet meer aan te pas. Na nog geen vijf minuten scoorde Serckx zijn tweede van de avond en met een 1-3 voorsprong zag het er al wat beter uit. Iets voor het uur ging Bas weer mee naar voor en met een mooie individuele actie op rechts werkte hij proper af en zo stond het 1-4. Een heerlijke actie van Bas die zijn actie perfect afwerkte. De wedstrijd kabbelde verder en in het slotkwartier moest Buelens eens tussenkomen. Het zwakke schot werd simpel gepareerd. In de allerlaatste minuut een heel goede actie van Adil die schuin voor doel de doelman op zijn weg vond. In de rebound kon Jackie met het hoofd de eindstand vastleggen.1-5.

Na een zwakke start konden we, zeker in de tweede helft makkelijk afstand nemen van Keerbergen. Volgende week staat er een inhaalmatch geprogrammeerd thuis tegen Hoeilaart.

Rangschikking - 3e Prov B

Stand na 29-30 speeldagen:

1 K.EUR.90 KRAAINEM A 30 79
3 ZEMST SP. 29 57
4 SJ.LONDERZEEL 29 54
5 EENDR.MAZENZELE OPWIJK A 30 51
6 SV.KOBBEGEM 30 49
7 KCVV.ELEWIJT A 30 41
8 SC.VILVOORDE 30 39
9 KVC.ASSE-TERHEIDE A 29 37
10 T.RELEGEM A 29 35
11 FC.RAMSDONK 30 35