Officiële Website
KFC Perk

Zondag 5 februari 2017 | KFC Perk – VK Berg-Op : 2-0

De volgende wedstrijd was die tegen Berg-Op. In de heenronde klopten we ze heel gemakkelijk Hopelijk lukt het deze keer ook.

De wedstrijd was amper op gang en de supporters hadden nog maar net plaats genomen toen het eerste doelpunt al viel. Rafke opende de score al na welgeteld 30 seconden. Vanop links naar binnen komen en met de rechtervoet de bal mooi in de rechterhoek plaatsen. Van een droomstart gesproken. Enkele minuten later kon Serckx zich doorzetten op rechts, maar zijn schot werd gepakt door de doelman. Nog altijd geen tien minuten gespeeld en we gaven een al te makkelijke vrije trap weg op een gevaarlijke plaats. Het schot ging in de muur, maar in de rebound volgde er nog een schot en die vloog uiteindelijk tegen de paal. Hier kwamen we goed weg. Op het kwartier kreeg Zakaria veel tijd en ruimte en net zoals in de heenronde probeerde hij het van ver en jawadde,. De bal vloog heerlijk in de rechterbovenhoek. Het was nog mooier dan die van in de heenronde. Met deze fabelachtige goal verdubbelde hij onze voorsprong.2-0. Nadien zakte het tempo en controleerden we de match richting rust.

In de tweede helft was het tempo niet zo verschroeiend als in het begin van de eerste helft. We hadden de match in handen, al moest Buelens hier en daar wel goed tussen komen op een paar schoten van de bezoekers. Scoren konden ze echter niet. De score uitdiepen lukte ons ook niet. Rafke kreeg nog een goede kans, maar die trapte hij naast en zo wonnen we met 2-0.

Een verdiende overwinning en zo blijven we samen met Haacht op die derde plaats staan. Zaterdag wacht er ons een zeer lastige verplaatsing. We trekken naar koploper Herent die zich richting titel voetballen. Moesten we kunnen stunten en daar iets rapen, dan is er tijd voor een feesje.

Rangschikking - 3e Prov B

Stand na 29-30 speeldagen:

1 K.EUR.90 KRAAINEM A 30 79
3 ZEMST SP. 29 57
4 SJ.LONDERZEEL 29 54
5 EENDR.MAZENZELE OPWIJK A 30 51
6 SV.KOBBEGEM 30 49
7 KCVV.ELEWIJT A 30 41
8 SC.VILVOORDE 30 39
9 KVC.ASSE-TERHEIDE A 29 37
10 T.RELEGEM A 29 35
11 FC.RAMSDONK 30 35